31 snöskitväder

idag vaknade man vid en 10:00 helt utvilad och ingen värk i kroppen för första gången på jag vet inte hur länge , gud så skönt de är då dessa dagar inträffar...
fick full energi och sprang upp å rakade av mig allt skägg hahaha ..  och då man väl var färdigt med de var de dax för duschen trodde jag ,   satte på vattnet och väntade på att de skulle bli varmt , och då man väl stod där i evigheter naken och blottad för dushen, så hade man inget varmvatten , det var bara att ta på sig kläderna igen och vänta på att värmen skulle komma vid ett senare tillfälle ....  unge fär vid en 11:00 kom mamma med en handuk runnt huvudet och jag frågade om varmvattnet funkade nu !!!  hon sa bara ne med hackande tänder hahah ..     så jag testade åter igen med att vri på kökskranen och se om de funkade och de gjorde de .  överlycklig sprang man till dushen och drog av sig kläderna åter igen och satte på vattnet, (värme )... 
gick in i duschen och då man väl kommit till de stadie då man har shampoo överallt blev de svinkalt  "PANIK" .  det blev att snabbt skölja av sig medan an fick stora köldskador på kroppen känndes de som .. usch .. 

efter denna hemska morgon i iskallt vatten åkte man till nina där jag skulle hjälpa henne att vara drejlärare ..  mmh de var kanske inte de simplaste , men jag tyckte då att jag klarade de galant efter att ha fått lera över hela mig ..  hehehe ..  dessa elever !!!!.
sedan då allt äntligen tagit slut så blev de hemfärd i världens snökaos  och mot facebook!!!!( hahah)
29 jan

idag började dagen med att man försov sig till ca klockan 9:00
det blev fart i bena och gjorde mig klar för bussen
'kollade även snabbt in internet banken om csn satt in mina pengar på kontot,   de hade de inte gjort och nu börjar jag hata dem .. 

drog till bussen och kunde inte fatta vilken bitande kyla de var ute ,  öronen frös till is och sedan gick man på bussen som vart lite sen ..  mmh
kom fram till skolan
drack en kopp caffe innan jag började arbeta

gjorde iordning mina stora skålar
blandade glasyrer
åt mat och åter ner till arbetet
klockan blev 6 (jag fick panik) är vrålhungrig
städade i ren hast!
Begav mig  till resecentrum
träffade en föredetta klasskompis pontus som satt och väntade på att hans far skulle komma och hämta honnom ..  (den mest stelaste lilla pratstund jag fört på länge) men roligt att se att han lever..

sprang sedan till bussen
kom hem
gjorde mat
funderade och saknar min linda!
kollade facebook och lyssnar på mumien 2 i bakgrunden (döööhh)
undrar vad alla de andra vännerna gör !!! 
en ny vecka

nu är de ny vecka igen ..  tiden bara flyger iväg och de är massa som måsste göras .. har 1000 saker i huvudet som jag måsste få ur mig ..  ( är på god väg.)  i skolan jobbar man på och det har redan blivit en hel del sena kvällar ..  känner att jag börjar få massa saker gjorda . håller även på att försöka lära mig ps3 på ett nytt arbetssätt som jag börjar gilla ..   detta är en bild jag har hållt på med ett tag , eller ja någon dag ..  den är inte helt okej , men ska göra ett nytt försök under veckan hoppas jag .. sysstern min


måsste även taq i tur med mitt 3d program nu och lära mig de så man kan börja kombinera 3d och bilder i photoshop ..  det får bli mitt nästa mål !!!

se upp i backen!!! 6jan

igår vart de pulkaåkning först i majåker hos sandra där vi åkte som tokar ner för en liten backe..  sedqan blev de grillning och en sväng genom hela staden för att leta efter pulker ..  vi kom på att de gick så jävlans snabbt  med jusst pulka och de var något fruktansvärt roligt ..  men vår lilla stad hade fan inga pulkor.. alla var slut ..  sikken skit ..    så de blev en sväng hem till mig för att hämta bobbar och sedan gav vi oss iväg till rådaq för att åka där .. 
fan där hittade vi en glas hal  backe som var as kul ..  man flög ner i världens fart och slog halvt ihjäl sig ..  sandra har både kort och filmer på detta .  jag fick bara med min kamera under självaste grillandet hos sandra.. 
detta var då en dag att minnas , sisst jag åkte pulka var jag si sådär 10 -12 år ,. 
efter att ha åkt pulka, halvt slått ihjäl sig och druckit lite värmande  blev de en sväng hem till sandra där vi avslutade kvällen med att smälla lite raketer .. 
dahhhhmitt i tugganwiii=)
=)

biokväll 5jan

idag gick jag fram till stan för att möta sandra,malin, majzen, och johannes för att äta på lai thai..  sedan blev de en kort vända på staden för att leta efter deverse saker..    efter att ha fryst färdigt på staden blev de en sväng hem till malin för att värma oss innan bion började..   hos malin kollade vi på Den lilla kycklingen hahah ,, alltid lika roande!!!   sedan kom britta till malin  och därefter så åkte vi på bio ...  vi gick på Luftslottet som sprängdes .  ja vad ska man säga ,, den är ju som man tror att den är ...  bra , fast allt var förväntat!!!
sådär
2januari

idag vaknade man vid en 12:00 ,  sedan kom pappa och tvingade ut mig i kylan med grannen .. det blev en liten promenad till villa där vi gick och kollade på isen .. tragiskt att man inte hade med sig skriskor ..  hela sjön var ju frysen typ ..  de var inte förens vi gick förbi gamla formakademin jag brast igenom isen med ena foten .. fan vilken panik jag fick . foten åkte ner . jag hoppade fram , halkade och hamnade på mina njurar .. fan vad ont de gjorde .. sedan blev de en snabb sväng hemmot för att värma sig ...
Otroligt typiskt att de jusst skulle händ mig !!!!!!!
Nyår 2010

ja vad ska man säga om kvällen??   jo den började mycket bra  hos johannes med trevligt folk och god mat. sandra hade ordnat maten som bestod av PLANKA och POTATIS gratäng.  sedan blev de efterrät som jag gjort, (kladdkaka med blåbär/ hallon och grädde) , mums.. 
Då vi ätit och druckit  klart blev de sedan taxi in till staden för att kolla på folk och fyverkerier.. som vanligt var de kaos på torget och det var svårt att hålla ihop, men de absolut värsta var den bitande kylan som långsamt kylde ner kroppen så man skulle kunna tro att man skulle dö vilken minut som hällst. fötterna domnade bort snabbt och fan vad smärtsamt de var att gå ..  
Då det var färdifirat på torget fick vi full panik för kylan och försökte få tag i människor som man kunde gå på efterfest hos ,  (jävla mobilnät , funkade varken att smsa eller ringa ) ..  men efter att försökt ringa massa människor drog jag linda och johannes hem till johannes lägenhet för att värma oss .. hade inte räknat att gå så jävla långt dock som vi fick göra , men men blev ju lite varmare på vägen dit ..  Efter att ha druckit lite där somnade man lätt i soffan , och vaknade sedan upp av , ja inte de mysigaste om man säger så .ni förstår nog .  så fick panik och försvann fort ut ur lägenheten ..  bestämde mig först för att gå hem , men som sagt har jag en lång bite att gå, så ringde min malin och väkte henne vid en 04:00 och frågade om jag kunde få sova hos henne , ( tackar malin av hela mitt hjärta för detta)..    så det blev en aning kortare bete att gå och då jag väll kommit fram ringde jag britta som fick komma och öppna malins portdörren ...   sedan blev de ett väldigt kort samtal och sedan somnade man på än en ny soffa , där man kunde sova ostört!!!... 
Vaknade sedan upp 11:30 utvilad  och med nya krafter trodde jag.. visade sig dock att jag fortfarande var en aning fuller..   
då vi vaknat till yttligare så blev de en sväng till magasinet för att köpa lite frukost..   mumma. 
efter de vart de lite slöande och en promenad , sedan blev de en hemfärd..  

De här är lite vad som hände på mitt nya år.  säger bara tack till mina underbara vänner till en toppen kväll!!!!..