22 maj

Idag har jag sara, sandra och gustav vart på läckö slott för att grilla lite och njuta av vädret heheh ..  hade full panik av alla fiskmåsar som ville ha mat ,  men vi försvarade oss med vindruver som vi försökte kasta på dem , dock var de bara sandra som hade bollsinne och lyckades träffa en i luften haha ..
     De blev även en "lång" promenad runnt läckö ,stackars sara som fick 100 blåser på fötterna av hennes gladiator skor =( .    
  grillen är i full gång  köp aldrig grill på willys , ta ICA iställetgrillspett och korvkoooorvvvvvvsikka aporhär bor jaaaaaninjaTACKAR SANDRA FÖR KORTEN !!!!!!!!!!!

torsdag 20 maj

Denna dag hjälpte jag carro att flytta lite saker till skåne.  Resan började i skara där vi hämtade lite saker ,som en 47 tums tv och massa kläder , (de var typ de som fick plats i carros lille nya bil). 
efter att ha haft lite problem med att plocka av stativet från tven begav vi oss iväg 4 timmar mot skåne  hihih..  
De där 4 timmarna gick mycket fort!, både fram och tillbaka , hade mycket roligt måsste jag säga , fasten vi satt i en bil .    

kom även fram till att carros nya "bostad"   Kristianstad är mycket fint .   Mycket trevligt  SEMESTER jacarro
rappppppppppsssssssssssssssälskar lukten av raps!!!här bor trollethan ville ha pengar jävlans anka till att vara irriterandemc donalds

höll även på att glömma att vi var på robin hood filmen senare på kvällen då vi kom hem från skåne ,, heheh  den var helt okej

 

11 maj

idag har jag målat å grejat med våran slututställning på skolan .  har haft rena paniken och försöker få i hop allt i sissta minuten,  (inte bra )..     tack och låv kom linda förbi staden med hennes bror och en kompis .   blev en kort runda på staden och en lång fika stund på Henris cafe..  mycket roligt att träffa min lilla goding .   har saknat henne som attans.. 
 
fest

nu vart de ett tag seda man skrev IGEN..     

men nu sitter jag och sara och dricker vin ,   snart blir de bowling och lite festande , ska bli otroligt roligt ... hoppas bara malin inte drar sig ur och stannar hemma.
party party