10 November

idag har man äntligen blivit frisk , sedan dagen innan halloween festen åkte man på någon förkyldning och efter halloweenfesten kan jag ju inte säga att de blivit bättre ..  ne de följande två dagarna låg man i soffan och tog de lugna medan snoret vällde ut genom näsan ..  usch och blää .. 
men nu under tisdagsmorgonen kännde jag mig mycket bättre  så jag bestämde mig för att gå till skolan och försöka jobba ikapp gårdagen , det blev en lång dag och jag blev la kvar till en sisådär halv åtta ..  

men blev ju halvfärdig med mitt mönster projekt och halvfärdig med mina ljuslycktor ..  som sagt tar ju allt välldig lång tid innom den keramiska världen , det är tillverkningen,putsning, skröjbränning, glasyr, och sedan in i ugnen igen.   det är bara att hålla tömmarna då godset ska pasera alla dessa moment och hoppas på att de håller. 
(självklart åkte 6 stycken ljuslyktor till sopen idag )...

även så har jag nu fått beslutsångest ,  gjorde en avgutning på min burk/vas för att se hur det blir om man vänder på allt och nui  kan jag inte bestämma mig på vilken av dessa jag ska gå vidare på .) 
mönster projektnågra få ljuslykter som åker igenom putsnings arbetet , 6 stycken gick sönder bläää
utställning 7 november

dagen började med världens huvudvärk , klockan var åtta då jag först gick upp för att dricka massa vatten , sedan blev de sängen i en timma innan de var dax att göra sig iordning..  något som visade sig vara helt onödigt . dushen var jävligt skön men den fick mig dock inte att se något fräschare ut .. men som sagt fick jag ta mig innåt mot staden och vara med på vår egen utställning .  
bestämde mig först för att gå en sväng till skolan för att se om någon hade kommit dit ,  var ju en halvtimma förtidig och jag hittade karin i klassen som stod och strök tyg ..   satte mig där på en stol och tjötade lite med henne om gårdagen och hur det hade gått..    sedan begav vi oss mot utställningslokalen för att möta upp alla andra..  

utställningen gick bra och vi fick var sin ros (gulligt)   hahha.. 
utställning mönsterdessa fula fiskfat har jag gjort

resten av dagen spenderade jag i min soffa där jag kollade på serier hela dagen hehehe ..
6 november

Idag var de halloween fest ,  hade världens beslutsångest med vad jag skulle vara till en början men tillslut gav mig sara världens bästa ide ,, att vara lucia...  dock var jag tvungen att utveckala iden lite och gjortde något mer lite halloweenit.  så de blev såhär:
 lucia
halloween festen måste jag säga var mycket rolig .  alla hade klätt ut sig riktigt roligt och det blir en kväll att minnas ..   det mer negativa att säga om festen var att de flesta gick hem tidigt eftersom vi skulle ha utställining dagen efter . 
Men tackar för en trevlig kväll och jag hoppas att de blir någon mer sådan...

veckan

denna vecka har gått väldigt snabbt , har producerat som en galning i skolan , både för projektet och för julmarknaden ,,  usch och blää så strässigt.. men idag han jag till slut få med mina sissta saker i ugnen som blir färdig imorgon ...  gud så sköönt ..     imorgon ska vi dock sätta hela utställningen på plats , (vi får la se hur de går)  ...    lägger ut lite bilder på de sedan ...       imorgon ska de även vara halloween fest för oss i skolan ..  de ska bli mycket roligt , har gått runnt och funderat hela dagen på vad jag skulle klä ut mig till. men tillslut fick jag en bra ide av Sara ,,  sara din dröm blir sannnnnnnnnnnn, även om jag utväcklat vidare den lite ..   är nu mera en död sånn där ..  kan ju inte nämna vad jag ska vara eftersom folk snokar runnt .   bilder kommer nog på de med.

llördag är de även utställning på våra saker i skolan på Pannrummet  11:00 , bakom skybaren , Välkommen
halloween barnen är ute efter mitt godis

under lördagskvällen , efter jag vart hos linda blev de en sväng till mina kusiner som fyllde år ..  mycket trevligt å se att de lever och mår bra heheheh ..   efter de begav jag mig hemmåt och fick spendera min dag med å sitta vid facebook och ta de lugna´.  något som var mycket skönt tills jag hörde att det knackade på dörren , jag begav mig mot dörren och då jag väl fick se något rött utanför dörren tvekade jag och tänkte för mig sj " de måsste vara grannens barn som är ute efter mitt godis "   vågar jag öppna eller inte ?  ska jag behålla mitt godis eller ge bort ..   jag bestämde mig sedan för att behålla mitt godis och vänta ut de hela ,,  typiskt så går dom till andra dörren och jag blir tvingad att öppna ,,  typiskt då blev de inget godis för min del.  jag skulle sagt bus , men vad hade de gjort ?  kommit in och slaktat mig med deras stora godiskorgar???!!!!!!  det måsste bara ha vart djävulen själver som sänt dessa barn .


barnen från hell

ett sent inlägg

förra veckan var de höstlov ..   de första dagarna spenderade jag med att göra ingenting , något som var mycket skönt om man får säga så !!!...    från torsdag till Lördag spenderade jag mina dagar med min nallebjörn Linda  och hennes pojkvänn Jonas..  måsste bara säga att de var så härligt att träffa henne igen, även om vi inte gjorde allt för mycket så var jag glad över att träffa henne ..  det hade gått aldeles för länge sedan sisst och det fanns mycket att prata om ...    det blev även lite vindrickande ena kvällen , med en (Xbox360 ) gitarr i handen =)  .. 
andra kvällen blev de lite snaps av min Becherovka,  råkade kanske bli lite väl fuller , hihihi och självklart losade man i monopol samtidigt .... hahaha ..    
dag tre var  då en lite mer lugnare dag , vaknade upp av värmeslag och solen i ögonen medan huvudet värkte..    det tog sin lilla tid innan vi alla kom igång och fick något gjort, maten lagades och jag lämnade en kladdkaka till dem innan jag åkte hihihi ..
mmhhär är vi på kyrkogårdenhär dödar linda Henry ,  en kaka som tog 10 dagar att göraär är vi å kollar på hus ,,,  detta var dock inge bra
Linda har blivit helt besatt av Cafe worldhär är vi på väg å tända ett ljus nååå  vadå fusk!!!!!!ja dusover han eller är han bara helt full??  de är den stora frågan