Nyår

ny drar de ihop sig snart är de nyår ,  har vart med pappa och handlat idag , så nu har jag allt för kvällen tror jag ..    kvällen för mig börjar hos sandra där jag ska börja baka kladkaka som jag ska ha med mig till johannes ...   hos johannes ska vi sedan bli ca 16 personer som ska äta och dricka gott . 
är så otroligt taggad!!!!   
efter ha varit hos johannes så blir de taxi in till staden vid en 23:30 tiden där vi ska kolla på alla fyverkerier. 
sedan får vi se vart resten av kvällen tar vägen , hoppas att de blir en lång kväll :)...

ÖNSKAR ER ALLA ETT GÖTT NYTT ÅR
önskar mig hahahaEn ps3 omvandling jag höll på med igår .. ibland måsste man uppdatera sin facebook hahhaha ..
jag föreett ps3 kort
30 dec AVATAR

idag vaknade man vid en 10 och då var de dax att hoppa in i duschen och äta .. sedan drog man sig mot bussen in till stan för att möta sandra som jag skulle fota lite med nu i de fina snövädret ... blev dock inte som vi trott ,  de var lite kallare ute än vad vi trott som ledde till en lång vandring hem till sandra där vi blev sittandes i soffan och kollandes på en konstig /rolig film..  efter ett tag  skulle sandra färga om sitt nyklipta hår som hon inte var nöjd med .  tycker dock att de ser bra ut , men hon är lite svårövertalad till de ..     men då hon väl färgat håret råkade de bli lite rött .. hehehe , men hon passar i rött hår med ;)...

efter ha vart hos sandra var de sedan dax att gå på avatar med familjen .. 
måsste säga att de var den mest finaste film jag vart på ..  helt underbart gjord och full av liv ..     älskar den filmen nu ..  vill bara se den om och om igen ..
kommer pli tråkigt att se den på vanlig tv sedan ,,  kommer ju missa massor !!!
30 dec

idag har man vart en runda med sandra på staden ,,  vi sprang runnt i alla lidköpings tråkiga affärer och letade kläder .   hehe hittade ett par byxer för 350 kr ( rena kapet hahah)
sedan drog vi till La Thai och åt .  efter de blev de ett springande i rörstrand för att kolla lite ..

kvällen sedan spenderade jag med sysstern min och hennes pojkvänn ,, kollade på lite filmer som ja inte var de bästa jag sett .. 

från klockan 23:00 till klockan 00:30  satt jag sedan och lekte lite i photoshop  wiiiiiih daakatt i tibro hahahkatten i tibrokyrkogården med lina
25 dec GALET

denna kvällen blev inte som man tänkt sig ..  det var fest hos majzen och det var ju roligt till en början .  men efter att ha tagit sin första snaps försvann minnet ..  tydligen hade vi tagit oss till stadt på kvällen där jag rätt så snabbt blev utkastad!!!   efter de hade jag tydligen gått där ifrån  och har ingen aning vart..   vaknade sedan upp i min säng på morgonen och var fortfarande fuller.  men då jag väl fick se mig i spegen fick jag en liten chock.   hade massa blåmärken i hela ansiktet och såg helt förjävlig ut ..  mamma sa att då jag kom hem hade jag sagt att det var sugmärken????  .. hmmm ... ja vad ska man troo ..   fick lite panik och satt och SMSade med sandra typ halva dagen ...   
galet att minnet bara kan försvinna så helt över en kväll .  ofta brukar man ju minnas småsaker men jag vet inget ..      får hoppas att nyår blir bättre
sent inlägg . 24 dec

ja detta blir ju då ett väldigt sent inlägg .

julen var toppen!!!   den började med present öppning på morgonen , (fick massa fina saker )..   sedan kom pappas bror och mina kusiner hit , även farmor och farfar..  vi satt och tjötade , åt mat och spelade buzz till en klockan 17:30 typ ..  mycket trevligt ..  sedan blev de en tur till vinninga för att träffa mammas sida av familjen ..  där blev de lite glöggdrickande och mycket prat hela kvällen .. ochså mycket trevligt , fick även där mycket fina presenter ..     julen kan man säga att den var som den brukade vara , mysig med familjen
fest - jullov

Igår var de avslutningsfest i skolan för julen ..    det var otroligt roligt ,  ettorna hade gjort det gör fint med massa jul dekorationer och ett görstort julbord  (har aldrig sett så mycket mat !!!)....  '
julfesten som sagt började med massa mingel om man ska kalla de något ,,  sedan tackade vi lärarna och rektorn som skulle avgå ..   efter de blev de sedan ölspelet med en kortlek som vi själva fick göra av kartong .. hehehe ..
efter att ha suttit och spelat ölspelet var de dax för dans och psykolog prat med massa härliga människor ..  hahha    alla blev dock välldigt fulla som vanligt och en efter en droppade de av snabbt ..    

Kom till festen med en baginbox och kom hem helt tomhänt med en jätte fylla ..  spenderade sedan en stor del av morgonen på toaletten , men det var la tur de , för om inte hade jag aldrig kommit till skolan vid 10:00..   heheh trodde dock att jag skulle spy ner hela bussen på vägen ner till skolan hahahaha ,  så hemskt .. 

men då man väl kommit till skolan var de dax för städning..   i ca en 2 timmar städade vi och det känndes som att lokalen aldrig blev ren .  men då vi löst de var de åter dax för lite julmys ..  alla fick ta med sig var sitt paket å ge bort för max 50 kr,, sedan blev de julklapps utdelning ,   jag fick ett ljus och en marabooooooooo !!!!!! hehehhe sitter å smaskar på den nu ..  (ont i tänderna )   .. 
då vi avslutat allt på skolan följde jag med christin , och några lärare och åt på larssons ...  mmmmm svampsoppa !!!   de har otrloligt bra mat och en härligt miljö att äta i ...    är snart stamkund där !!!!!   

Sandra

Det var en gång en liten flicka som Hette sandra , hon bodde långt bort  mot ett fjärran öster i en liten stad , där självaste IKEA och Festandet var ett stort centrum av hennes hjärta.  .. 

Den lilla flickan sandra hade då inte mycket att göra om dagarna förutom att gå på IKEA , festa under onsdagskvällarna , sitta vid hennes dator och läsa vad hennes vänner gjorde om dagarna på deras bloggar. 
Men som ni förstår så var hennes blogg-läsande de enda som gjorde att hon kännde sig delaktig i hennes vänners liv eftersom de bodde ännu mer avlägset än vad självaste hon själver gjorde . 
Någon gång då och då sådär en gång i månaden bestämde sig den lilla flickan sandra för att åka hem till Staden hon föddes aldeles blodig och slemig i  ( LIDKÖPING).. 
Vännerna hennes var då alltid lika förtjusta över att hon än en gång var månad visade sig i staden och festade även med dem...

Vännerna hennes var dock oroliga över den lilla flickan, de trodde inte alltid på sandra då hon skrev på datorn att hon hade de bra så fort de pratade med henne,   de var oroliga över att hon blivit slav åt vad de kallade Den stora MRS LIDEL..   de hade nämligen onda aningar att de kanske var någon typ av hallick och att MRS lidel hade svårt att släppa greppet..
vännerna hennes visste inte vad de skulle kunna göra för att hjälpa den lilla flickan sandra som så avlägset bor.. Men en dag bestämde sig vännerna att de skulle åka för att en gång för alla göra sig av med MRS LIDEL ..  
De Tog bilen upp bort mot ett fjärrran öster till en stad där hon bor , den lilla flickan sandra....
 
Då vännerna kommit så långt att de hittat hennes lägenhet,  rusade de in med var sin hamare och en stor påse .  de fick först syn på den lilla flickan sandra som satt så snällt vid sin dator och kollade på bloggarna i sin egen lilla värld ,  sedan fick de syn på vad de trodde var MRS lidel som stod och hukade sig vid soffan..  fort som ögat tog vännerna en stor påse över MRS Lidel och bankade sedan MRS så hårt de kunde med hamrarna.  MRS lidel åkte fort ner i backen och den lilla flickan sandra vaknade till liv i sitt bloggläsande och Skrek till :  vad gör ni!!!!  ...
vännerna kollade på varandra och insåg att de gjort något dumt. så snabbt drog de av påsen från MRS lidel och fick sedan syn på att de var ju inte någon Mrs lidel  utan självaste tomtemor .. 
OMG vännerna hade dödat tomtemor.  vad skulle de ta vägen , vad skulle självaste tomten säga om han fick syn på tomtemor såhär!!!!!... vännerna såg sedan sig om i lägenheten av förtvivlan. 
de kunde sedan se på den lilla flickans sandras dator att hon inte läste bloggar alls utan små barns önskelistor ..  vännerna fick mer ångest och bestämde sig sedan för att springa mot balkången där de sedan mötte självaste tomten och renarna som svävade framför dem. snabbt öppnades ögonen upp i panik och vännerna fick syn på att tomten hade tagit fram de största giväret man kan tänka sig , vännerna försökte långsamt backa tillbaka . men den lilla flickan sandra hade snabbt vart framme och stängt balkongdörren ..  vännerna dog sedan en smärtsam död med var sitt skotthål i benet.     THE END!! 
skriver ut lite !!! :)

Nu har jag fått någon typ av kicka av något känns de som .. är super pigg och jätte glad ,,, tärrar sandra jusst nu på msn .. (tycker synd om henne   !!!!!!! NOT!!!!!!) hehehehe 

Denna dagen har gått upp i rök känns de som ,,  har julstädat i skolan idag och de tog bara si sådär hela dagen  (wohoooo) .. men nu är jag äntligen färdig och de sissta ska ut ur ugnen imorgon , (fan va gött)... 


Detta halvåret i skolan har bara sagt poff  och så var de borta ..  de var ju inte länge sedan man låg på stranden och göttade sig .... känner även att paniken börjar krypa sig fram med vad man ska göra då skolan är slut ..  mmmhhh   ska man börja jobba eller plugga mera är den stora frågan!!!!!!. 


Imorgon blir de en runda på stan för att köpa de sissta julklapparna och sedan till systemet för att köpa sprit till julfesten, (som även den är imorgon ..)  de ska bli något fruktansvärt roligt ,  hoppas att det blir sådant drag som de var förra året..  då vi höll på till klockan 06:00 på morgonen , det var om man så säger en minnesvärd natt av  de värsta händelser..  jusst de  !!! måsste bara tala om att jag nu igen har börjat att skissa på saker då jag inte har något att göra om kvällarna ,  senast blev de en tiger  hehehe ,,  inte så bra , men nu jävlar har jag gett mig fan på att jag ska lyckas göra något bra ..  så detta är första bilden ,,  nu återstår de bara att göra en som ska vara 100 % bättre  och snyggare än den jävla skissen hahaaha 

 tiger
nu så

nu har man jobbat för fullt i två veckors tid för att få ihop något till julmarknaden som är nu i helgen ..  
de är därför man inte sett något nytt i min blogg ,  (hahahha)  ...   men nu är man tillbaks igen och man kanske kan lägga undan lite tid för bloggen ...  
de två veckorna som vart har varit helt hysteriska ,  har jobbat i skolan från klockan 8:30 till 23:00 de flesta dagar.
men nu då man väl närmar sig slutet kollar man på sin hylla och funderar på vad man igentligen gjort..   det har inte alls blivit mycket saker att sälja  (  besviken på mig sj)  .. 


imorgon börjar vi även att göra iordning för julmarknaden och vi ska infinna oss i lokalen redan vid en  8:00 ,  galet tidigt .. =) . efter att ha gjort färdigt där blir de en runda på stan med malin och sandra , vi kanske ska shoppa lite klappar eller något .. efter de är de även fest för malin som fyller 20 år , GRATTIS till Malin imorgon