sikka as

ja vad ska man säga, tydligen är de massa saker som klassen håller hemligt för mig .. var nämligen och frågade idag och de bemötte mig med världens försvars ställning och att jag inte hade något med de att göra,  och man kunde se falskheten i de dom sa rätt tydligt ..  känner nu att de håller på att frysa ut mig !!(kan inte fatta varför, har nämligen inte gjort något mot dem) . jaja men vad ska man göra åt saken då de inte kan vara öppna med vad de tycker . allså de kan inte stå för sina ord ..
men nu vet jag att de är falska och att de pratar bakom min rygg,  om vad vet jag inte , och de vågar ju inte säga något till mig utan pratar hällre om mig . 
detta ska allså vara vuxna människor som ska kunna säga vad de tycker och istället känns de som om man vore på lågstadiet !!!!!.
men nu har jag tröttnat att ödsla min energi på dem och går därför till nästa person jag har problem med , (en lärare)..  ska se om jag kan få lite ändringar och info om vissa saker och kan inte hon svara så blir de rektorn ..  
Livet är så underbart jusst nu!!!

en posetiv sak som hände idag var att jag äntligen är klar med csn och nu får jag mina pengar innom kort!!! 
HATA CSN !!!

ja dagen började bra , med lite kaffe i kroppen och sedan vart man full igång ...  
Hade lite nya idér som jag provade att genomföra till projektet..   (att göra ett tryck i ps4 som jag kan trycka på mina uppläggningsfat ..  )
ëfter lite knep och knåp så hade man ett tryck som vart lite schack inspererat och då man väl suttit och fått ihop trycket under 1 timmas pysslande  fick jag stora problem med att skriva ut det ..  skrivarna på skolan levde sitt eget liv av massa fel "som papper som fastnat både här och där "..  men efter ca en timma så hade man fått ut sitt tryck ..  (att de var tålamodskrävande )..
de blev även en lunch med Nina på nya thai resturangen i stan ..  de var bra , med god mat .  trevligt   trevligt .. 
fick även reda på lite saker och som jag snabbt listade ut om vad de gällde ..   min klass som jag vetat länge efter skolans krismöte hade min klass ett möte själva med rektorn ..  och jag brydde mig inte så mycket om de ..   fast under de senaste veckorna har min klass vart mycket konstig mot mig och då jag väl listat ut lite saker så tror jag att de pratat ner mig och en person som de säger att hon mobbat dem ...  jävla människor till att inte veta ett skit .  de lever i sin egena fantasi värld ...  de är inte i skolan för att lära sig utan de är bara där för att leka ...  här betalar man pengar för undervisning och vad får man  INGET!!!..    så imorgon ska jag prata med dem och fråga vad de är dom håller på med ..  

efter ha lugnat ner mig begav vi oss mot skolan igen där jag fortsatte med mitt tryck ..   skulle få över de på en ram som tog lite tid men de gick ..  och lite försnabbt började jag använda ramen och trycka ..   hela skiten gick åt skogen och jag fick börja om .. mmh höll på med den skiten till klockan 19:15  sedan vart jag klar..  
bestämde mig då för att gå till min bror för att se hur han mådde efter sin bilolycka och sedan hem ..  

då jag väl kommit hem lagat min matlåda fick jag syn på bordet brev från CSN ..  jag tänkte äntligen ´har jag fått mina pengar .   men de visade sig vara papper som jag redan skickat in till dem .  (ville bara explodera)...  2 månader utan pengar  och nu får jag vänta ännu längre ..   vad är de dom håller på med på de skitstället .. samma visa varje år . de får bli en sväng till skolans ansvariga tant som har hand om detta imorgon .. så ska hon få ringa och reda ut detta .. jag orkar inte mer .. nu har jag hållt på med detta sedan 11 januari och står inte ut med att de åter om igen gör samma fel hela tiden ..   HATAR CSN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
  

söndag

efter lördagens segaste dag så åkte jag med familjen till överby på söndagen.. kände att jag behövde köpa lite nya kläder . och de enda jag hittade där var en t-shurt och en tröja . men som sagt de var ju bättre än inget .
sitter nu även och funderar om man ska ta och beställa hem lite kläder från internet  eftersom de inte var de lättaste att hitta något man tyckte om i butikerna ..  antingen de eller så får de bli en sväng till gbg någon dag framöver . 

fredagen

tja dagen började att man tog en sväng till skolan där man för en gångs skull avslutade de man gjort under veckan och för första fången på länge blev man klar vid en halv fyra ..  det blev en kort sväng hem där jag lagade mat , bytte om och sedan drog man sig tillbaka till staden där jag skulle till caroline  ettan ..  hon skulle laga mat för mig , lotti, och frida..
mycket trevligt och gott må jag säga , hon lagade något lebanesiskt som var otroligt gott och enkelt ..  efter de blev de lite vindrickande och tjötande ..  mycket trevligt . skrattade så jag höll på å dö ..  hihi  och för en gångs skull var de också frida som vart lika lättpåverkad av vinet som jag blev hahah .. munnen gick i ett och sedan blev de snabbt hemmåt efter en trevlig kväll ..  gör jag mer än gjärna om.

carolin och lotti där bak

skitdag !!!

Denna dagen har då inte vart den bästa .
dagen började med ett kort skolmöte.
sedan blev de caffe och jag läste mitt horoskop i metro där de stod
Oxen:
Du är besviken över att en tidigare arbetsinsats visar sig ha varit mer eller mindre bortkastad tid.

mmh jag funderade lite och vågade knappt gå ner på ca en timma .. men då jag väl kommit ner började jag glasera mina få saker jag hade kvar från skröjbränningarna .  och sedan gick jag förbi en vagn av alla de saker jag gjort i fredags (ALLT var förstört)  de var stora sprickor i allt och det gick inte att rädda nått .. Jävlans horoskop till att ha rätt!!!! 
efter att ha kollat igenom allt jag gjorde i fredags var det bara att slänga skiten ..,. sedan var de bara att börja om för fjärde gången ..  
så åter igen har jag återskapat allt jag gjorde i fredags och hoppas att de håller tills imorgon ..   (hatar lera!!!!)
Man skulle kunna säga att jag har vart på dåligt humör hela dagen och har haft svårt för ens att tänka tanken på att försöka vara lite posetiv till nått .. 
men efter att ha gnällt hela dagen till klockan 19:00 begav jag mig hem och nu sitter jag fortfarande och är sur .. hahah sikken toppen dag!!!