ps3

inget å göra idag så lekte lite i ps3
jag
lördag

idag har man bara legat framför tven och glott på film..  något som är väldigt skönt då och då ....   har sedan gjort pizza  som jag lyckades välldigt bra med , förutom att botten var välldigt tjock.
så nu sitter man och funderar på vad man ska göra resten av kvällen , något som jag gjort en längre tid utan resultat..  Saknar min lilla Linda, de här skulle aldrig vara ett problem om hon skulle vara här ..   men troligen syns vi nästa vecka och partajar loss
fredag

idag har man vart på skolan en snabbsväng för att få lite material och försöka komma igång med arbetet ..  har precis kommit på vad jag ska göra mitt projekt kring , något som jag ser fram imot att börja med ..  lägger upp bilder på de sedan då man påbörjat de hela .  
försökte även dreja lite då det fanns tid över , något som gick förvårnadsvärt bra tills jag skulle lyfta objekten av drejskivan.
senare under kvällen gick jag till familjen sundberg där palina visade sig vara ,,  jag palina och hennes moder satt och drack vin medan vi kollade på vm och palinas otroligt söta dotter jolina.
Mycket trevligt!!!!!!  =)

skolan

Skolan är nu i gång och årets tema är mönster som projekt.  frågan är bara var man ska börja?
Som sagt är mönster ett väldigt brett tema och man kan ju göra nästan vad som hällst.  sitter nu och funderar på om man ska göra något helt nytt som kan bli välldigt svårt eller om man ska ta något av de gammla och förnya det i en mer mordern stil.  

har även fått besked om att jag även i år kommer att jobba med att lära ut kameran för intresserade människor, men det blir även photo shop cs3 som jag hoppats på. alltid härligt med lite extrapengar innan julen.

vad ska man hitta på till photoshop kurserna, de här kan bli spännande!!!!

död
sandra leker död då vi bada på sjön.
ledig dag

idag har jag haft en ledig dag från jobbet , något som jag tyckte var mycket skönt ..   vaknade vid 13 tiden helt utsövd , (kanske lite väl mycket) .......
dagen har jag spenderat med att göra årdning i trädgården ute , något som visade sig ta lite mer tid än förväntat..

typiskt mitt virusskydd går ut i morgon , hjälp !!!!!!!!!!!!!!!! vad ska jag nu ta mig till??????!!!!!
1 /8

Ja......... idag har jag jobbat till klockan 13:00. sedan blev det lite solande , (man måsste passa på medan solen är framme).
Senare vid ´16:00  kom min bror och hans tjej med en kompis ..   jag och pow bestämde oss för att gå ut i skogen och leta efter lite svamp , något som vi aldrig hittade. 
Det blev istället ett massa plockande av blåbär i ca 3 timmar bland fästingar och myggor som var på oss i ett .  insåg bara mer och mer hur jobbigt det är att vara ute i skogen.. kännde bara efter ett tag att jag ville bränna ner skogen till grunden och få ett slut på alla hemska djur.

Efter blåbärsplockandet begav vi oss hemmåt och efter de åkt hem började jag att koka saft, som visade sig smaka skit och ingenting .)     blåbärsplockningen skedde helt i onödan (fy för fan)...   under själva tillverkningen av saften fick jag öven veta att vi hade besök av en igelkott som hade lagt sig för att sova i solen vid trädgårdslandet, (en välldigt söt liten figur).......
blåbärssafts-tilverkningen igelkott som tagit lite rast från omvärlden