Paranormal activity

Ikväll har hjärtat bultat hårt medan bröstet knytit sig då man kollat ensam på paranormal activity. det var en mycket bra "film" som jag inte rekomenderar att se själver ..   det var mycket länge sedan man blev så rädd för en film .. 
skriver inget om handlingen utan den får ni se själva.. 
paranormal activity

Måndag

Idag är första dagen på höstlovet ,, eller ja jag var en sväng på skolan för att plocka ut en ugn som sot evigheter..  brukar ju inte ta två timmar att plocka ur en ugn om man säger så .. hahaha ..  antingen var jag mycket slö eller så var det bara välldigt mycket saker. 
fick bla ut mina kruker som jag ska ha till projektet .. hahh de blev la sådär om man säger så ,, inte helnöjd men de får funka ..   efter att fått gjort lite skit i skolan blev de en sväng till bowlingens solarium med mamma som måsste sola lite innan hon och pappa åker till Thailand..  fy fan för dom ...

Pratade även med min stora kramnallebjörn linda idag ,,  vi bestämde att jag ska ta en sväng nu i veckan till henne så vi kan dricka lite vin å tjöta mm..   fy fan vad jag ser fram imot de , det var ett välldans tag sedan man såg henne och saknar henne allt för mycket nu . 

Men nu sitter man och kollar på paranormal activity, vet inte vad de var för skit men lite rädder blev man allt ,, hade väldig hög volym i hörlurarna hihihih..
Söndag

är tvungen å skriva om min lycka :   efter att ha kommit hem från kalaset i söndags så tänkte jag att jag tar ett bingospel .. tur som jag hade då blev det så att jag tog hem jackpotten på 3700 kr ...  sprang och hoppade av lycka ungefär hela kvällen  och kunde knappt sova.

söndag

dagen började med att skruva tillbaka klockan och det betyder ju "sovmorgon" .  efter det blev de kollande av serier för att långsamt vakna till liv ..   hahah det går inte speciellt bra längre att dricka två dagar i rad och vara pigg dagen där på ..   håller på å bli gammal .  
vid 16:00 blev det en tur till min lille kusin som fyllde år.  mycket trevligt ,  mat och tårta är då aldrig fel haha

fest

Igår blev de inflyttningsfest hos malin , mycket trevligt.  efter de begav vi oss till Stadt i stan där vi dansade som jag vet inte vad ..   Hahahah Carro hade danstävling med en männsika (hon loooosade stort*)..   hahha jävligt roligt att se .. 

roligaste kvällen på länge.

Idag därimot är de fest igen med några från skolan , får la se vart detta slutar.
Panikångest

i går natt vaknade jag upp med kraftiga smärtor i bröstet, inte de mest skönaste. Efter de har man gått runnt och knappt kunnat andas , inte så hemskt roligt men de går ..  berättade idag för några i skolan om detta å de trodde man fått panikångest ...  (kanske har man fått de , kanske inte vad vet jag ..)  
var ute och sökte på intenet innom ämnet och mycket av de som stod stämde , och annat inte ...  jajaj , vad kan man göra , livet är rätt surt nu med alla dessa jävla smärtor som man ska gå igenom var dag , börjar lessna på skiten .  vad ska man ta sig till
logger

sitter nu och försöker komma på en logga till bloggen. men kan dock inte bestämma vilken stil jag vill ha. 
än så länge har jag gjort dessa , som jag inte vet vad jag tycker om!!!!!!!!!!!! 
första ex
den andra jag gjorde
sissta jag gjorde ..  mmmh

beslutsångest !!!!!!!!!!!!     den sissta ser dock roligast ut tycker jag nog " eller?)
brödbakning efter ett kaos på skolan

Idag har det inte vart någon toppen dag om man säger så , dagen började bra med att jag för en gångs skull kom i tid till måndagsmötet på skolan ,   efter de lastade jag i 3 ugnar med olika saker som sedan blir färdiga någon gång imorgon ..  efter jag gjort de skulle jag blanda glasyr med karin i klassen , något som inte gick som väntat.  då vi fyllt på med alla onyttiga ämnen skulle jag hälla över de i en annan hink , men inte väntade jag mig att hinken skulle gå isär på mitten och att jag skulle få allt över mig .    haha de enda jag fick ur mig efter att ha fått 10 liter glasyr på kroppen var : KOLLA SKORNA DE SER UT SOM CHOCKLAD!!!!!!!!!..  hihih .. 
efter att ha fått upp glasyren på golvet , spolat av mig själver och tagit tillvara på det jag kunde blev det en snabb hemfärd till duschen..  som sagt är det lite giftiga ämnen man har i glasyrerna och det är ju inte speciellt nyttigt att få de på sig. (såg ut som om jag hade misslyckats med brun utan sol och fått tusen fläckar över ansiktet och kroppen) 
efter en skön dusch och ett slitande med svampen gör att få bort allt bös  blev det brödbakning.  Bakade även i lördags bara för att testa, "något som visade sig vara mycket lätt och det krävde lite arbete." så denna dag blev de ett resept som jag fastnade helt för :

Ett bröd
1/2 paket jäst
5 dl vatten
2 msk salt
1 mask honung
3 dl grahamsmjöl
6-7 dl vetemjöl

smula jästen , tillsätt vatten så att den löser upp sig .  tillsätt salt och honung.   sedan grahamsmjölet  och sisst vetemjöl..  
Låt jäsa i en timma.
sätt ugnen på 250 grader
knåda degen i ca 1dl vetemjöl, lägg sedan upp på plåt och låt jäsa i yttligare 20 min .
grädda brödet i 15 min och sedan sänk värmen till 200 grader och låt det stå inne i ca 30-40 min .
kolla undersidan med en stekspade för att se om undersidan fått samma färg som översidan , om den så fått det är brödet färdigt .

Mums säger jag bara
mums

torsdag- lördag

Torsdagen började la sådär ,  fick ingen årdning på sakerna i skolan och blev bara arg över att inget gick som jag ville .. tack och låv ringde sandra mitt uppe i mitt argaste och sa att hon stod utanför skolan , gick dit och blev genast mycket gladare ..  vi bestämde nämligen dagen innan att jag hon , malin och sara skulle ta en fika på stan .      så under väntan på de andra att dom skulle komma till stan gick jag och sandra runnt och kollade på musser ooch halsdukar , blev en hel del provande av deverse saker.    efter ett tag ringde malin som hade försåvit sig och sa att vi skulle möta upp henne på ålens ...  så gick och hämtade henne och drog sedan till Fifflers där man inte varit på mycket länge ...   satt och tjötade där i ca 2 timmar,....   sedan blev de lite mer letande efter halsdukar och mösser på gina ,   efter de ringde sara som kom och vi gick å fikade, på söderströms ..  de var gott men för mättsamt..

drog sedan tillbaka till skolan för att göra klart mitt arbete..  efter att nästan gjort klart allt så kollade jag på klockan och såg att hon närmade sig 18:30  .  bestämde mig då för att dra till malin , där sandra och sara var..  de blev lite Rese möte och vi kom la fram till ingenting.. hehe .. 

Efter att komma fram till ingenting kollade vi på en dålig film som skulle vara en skräckis (NOOOOOT!!!!)
GÖR DÅLIG   "Jekyll + Hyde"... 


Fredagen
började inte som jag trott , hade planerat att vara i skolan klockan 07:00 i skolan för att göra klart mina saker , men med mindre lycka försov jag mig och kom inte till skolan förens vid klockan 12:00  wohoo .
dagen blev en ren stor försening som jag aldrig hann i kapp ..  blev färdigt med mina saker vid en 15:00  sedan fick jag ta bussen hem för att sedan göra mat och efter de kasta mig iväg till malin.   där skulle vi ha vårt andra resemöte ,,  något som aldrig blev av eftersom alla var lite sena ...  de blev istället lite utgång på bowlingen ... 
Bowlingen är inte som de ha varit ,, var inte alls roligt där ,,   efter vi alla insett att denna kväll inte skulle bli toppen så drog vi till torngrillen för att få något i magen ..  MUMMa ,, där slutade sedan kvällen ....

klockan 03:30 vaknade jag upp i natten och var gör yr i huvudet ,,  det pulserade och stekte jävul (trodde jag skulle dö)     fick sedan akut kasta mig upp ur sängen och springa mot toan där man fick tillbringa halva natten å spy upp allt vin ..   WOHOOOO  det måsste ha vart ölen som ställde till de så på bowlingen .. ÖL OCH VIN SKA INTE BLANDAS  (nu kanske jag har lärt mig nått)

pigg?datornördhehe
mmhbowlingen


Lördag denna dag började inte alls så bra ..  som sagt ett pulserande huvud med en helt rubbad mage ..   sitter nu å kollar runnt på facebook och bloggar , allt för att koncenterera mig på något annat än denna baksmälla ..   
Idag ska jag även baka bröööd ..  jästen går ut imorgon , ucsh och blää vad pigger jag är på de

-.-
Ursäkta röran Jag bygger om!!// Sandra ^^,Hej och hå

Nu har jag blivit sämre och sämre att lägga upp inlägg här, "galet" .. Men under de två dagarna nu i veckan har jag först och främst kommit igång med mitt projekt på riktigt i skolan , något som är rätt skönt ...  upptäckte att jag aldrig slulle bli klar med min burk så jag har börjat göra ett litet tryck som jag tyckte skulle vara passande inför jul . (avslöjar inget ännu utan lägger upp bilder på den nya idén innom en vecka då den är helt fädig. )     började även i tisdag (13 /10 ) på silversmedeskurs där jag fick lära mig att göra min egen silver ring , (hahah svårt men kul ).....
lördag 10 -11 oktober

Lördag 10 /10
igår var de inflyttnings fest / cocktail party hos caroline i ettan ..  helt otroligt roligt ,  det blev många skratt å aldeles för mycket  att dricka ..    roligt att så många hade gått in för temat och skaffat kläder utan dess like , hahahah..    kan ju bara undra hur halloween festen kommer att se ut ,   snart dax att köpa massa kläder å msker till detta , Gud så kul.

söndagen 11/10   
dagen har varit seg ,  började med värsta baksmällan , med en huvudvärk som aldrig släppte. 
tack och låv kom min bror och hans tjej  och hälsade på,  pow (broderns flickvänn) gav familjen massage eftersom hon håller på å lära upp sig själver till att bli en massös.
hon fick min huvudvärk att lättna å flyga iväg efter en timma av massage i pannan hahahahaa ..

helgen 3 - 4 oktober

Denna helg har jag spenderat med att spela Assassin's Creed, som jag helt blivit fast vid .. Grafiken och landskapen är helt underbara . Det är nästan som att se på film samtidigt som man spelar .
utöver de så har jag även fotat min sysster som ville ha lite höstbilder på sig själver :-)
Assassin's Creed h