Sandra

Det var en gång en liten flicka som Hette sandra , hon bodde långt bort  mot ett fjärran öster i en liten stad , där självaste IKEA och Festandet var ett stort centrum av hennes hjärta.  .. 

Den lilla flickan sandra hade då inte mycket att göra om dagarna förutom att gå på IKEA , festa under onsdagskvällarna , sitta vid hennes dator och läsa vad hennes vänner gjorde om dagarna på deras bloggar. 
Men som ni förstår så var hennes blogg-läsande de enda som gjorde att hon kännde sig delaktig i hennes vänners liv eftersom de bodde ännu mer avlägset än vad självaste hon själver gjorde . 
Någon gång då och då sådär en gång i månaden bestämde sig den lilla flickan sandra för att åka hem till Staden hon föddes aldeles blodig och slemig i  ( LIDKÖPING).. 
Vännerna hennes var då alltid lika förtjusta över att hon än en gång var månad visade sig i staden och festade även med dem...

Vännerna hennes var dock oroliga över den lilla flickan, de trodde inte alltid på sandra då hon skrev på datorn att hon hade de bra så fort de pratade med henne,   de var oroliga över att hon blivit slav åt vad de kallade Den stora MRS LIDEL..   de hade nämligen onda aningar att de kanske var någon typ av hallick och att MRS lidel hade svårt att släppa greppet..
vännerna hennes visste inte vad de skulle kunna göra för att hjälpa den lilla flickan sandra som så avlägset bor.. Men en dag bestämde sig vännerna att de skulle åka för att en gång för alla göra sig av med MRS LIDEL ..  
De Tog bilen upp bort mot ett fjärrran öster till en stad där hon bor , den lilla flickan sandra....
 
Då vännerna kommit så långt att de hittat hennes lägenhet,  rusade de in med var sin hamare och en stor påse .  de fick först syn på den lilla flickan sandra som satt så snällt vid sin dator och kollade på bloggarna i sin egen lilla värld ,  sedan fick de syn på vad de trodde var MRS lidel som stod och hukade sig vid soffan..  fort som ögat tog vännerna en stor påse över MRS Lidel och bankade sedan MRS så hårt de kunde med hamrarna.  MRS lidel åkte fort ner i backen och den lilla flickan sandra vaknade till liv i sitt bloggläsande och Skrek till :  vad gör ni!!!!  ...
vännerna kollade på varandra och insåg att de gjort något dumt. så snabbt drog de av påsen från MRS lidel och fick sedan syn på att de var ju inte någon Mrs lidel  utan självaste tomtemor .. 
OMG vännerna hade dödat tomtemor.  vad skulle de ta vägen , vad skulle självaste tomten säga om han fick syn på tomtemor såhär!!!!!... vännerna såg sedan sig om i lägenheten av förtvivlan. 
de kunde sedan se på den lilla flickans sandras dator att hon inte läste bloggar alls utan små barns önskelistor ..  vännerna fick mer ångest och bestämde sig sedan för att springa mot balkången där de sedan mötte självaste tomten och renarna som svävade framför dem. snabbt öppnades ögonen upp i panik och vännerna fick syn på att tomten hade tagit fram de största giväret man kan tänka sig , vännerna försökte långsamt backa tillbaka . men den lilla flickan sandra hade snabbt vart framme och stängt balkongdörren ..  vännerna dog sedan en smärtsam död med var sitt skotthål i benet.     THE END!! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback