fest - jullov

Igår var de avslutningsfest i skolan för julen ..    det var otroligt roligt ,  ettorna hade gjort det gör fint med massa jul dekorationer och ett görstort julbord  (har aldrig sett så mycket mat !!!)....  '
julfesten som sagt började med massa mingel om man ska kalla de något ,,  sedan tackade vi lärarna och rektorn som skulle avgå ..   efter de blev de sedan ölspelet med en kortlek som vi själva fick göra av kartong .. hehehe ..
efter att ha suttit och spelat ölspelet var de dax för dans och psykolog prat med massa härliga människor ..  hahha    alla blev dock välldigt fulla som vanligt och en efter en droppade de av snabbt ..    

Kom till festen med en baginbox och kom hem helt tomhänt med en jätte fylla ..  spenderade sedan en stor del av morgonen på toaletten , men det var la tur de , för om inte hade jag aldrig kommit till skolan vid 10:00..   heheh trodde dock att jag skulle spy ner hela bussen på vägen ner till skolan hahahaha ,  så hemskt .. 

men då man väl kommit till skolan var de dax för städning..   i ca en 2 timmar städade vi och det känndes som att lokalen aldrig blev ren .  men då vi löst de var de åter dax för lite julmys ..  alla fick ta med sig var sitt paket å ge bort för max 50 kr,, sedan blev de julklapps utdelning ,   jag fick ett ljus och en marabooooooooo !!!!!! hehehhe sitter å smaskar på den nu ..  (ont i tänderna )   .. 
då vi avslutat allt på skolan följde jag med christin , och några lärare och åt på larssons ...  mmmmm svampsoppa !!!   de har otrloligt bra mat och en härligt miljö att äta i ...    är snart stamkund där !!!!!   
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback