Vårgårda

I dag har man kört min första långa sträcka helt ensam i bilen för att få träffa min kära linda i Vårgårda..    Måsste säga att de gick bättre än förväntat, kom fram levandes och hem helt oskadd.        hade de jätte mysigt med lite spel, fika och en liten utflyckt till hennes hus där man fick se all renovering som pågår.   Mycket mysigt!!!!!

Efter att ha vart hos linda åkte jag hem för att hämta mamma och mitt nya körkort hahaha ,,   måsste säga att jag såg mycket arg ut på den bilden ..

Har även haft full panik på att få tag i min älskling som jag saknar allt mer och mer för var dag ,   jävla sömntuta som gör en orolig då han inte svarar i mobilen ..   äntligen så är de inte så många dagar kvar tills jag får träffa min lilla sångfågel / Ipad missbrukare 
spelmissbrukare
Tiden flyger iväg!!!!

Gud så tiden går snabbt,   ja vad har hänt sedan sisst?  

* jag och gubben min har vart ute och gått en tre timmars promenad som höll på att knäcka mig !!!

*Har vart och hälsat på min älskade linda i vårgårda där man har fått höra skvaller,  kollat på hennes nya hus och hört på hennes alla planer om huset..  är super taggad och måsste nog åka dit snart igen och se hur de går med renovering mm . hihihih   fick även följa med henne till barnmorskan och lyssna på bäbisens hjärta .    känndes helt underbart att fått träffa henne igen!!!

* Var en sväng i Lidköping för att göra teoriprov och hälsa på familjen.

*kollat på resident evil 3D med min älskling..  den vart bra , blev rädd ett antal gånger då sakerna flög fram i ansiktet på en.  hihihi ..

Resident Evil 3

*Åkt tillbaka till Lidköping för att gå till tandläkaren och övningsköra för att sedan göra min uppkörning som jag klarade och nu mera har man körkort.    har även träffat mina godingar Sara och Malin en sväng , kollade på film och tjötade skit..  mycket mysigt har saknat detta.

*De som återstår att göra är att gå på 60 års kalas för mormor , där vi ska ut och spela golf hihihi  de ska bli super  kul eftersom jag aldrig provat de förut.   Efter den dagen ska även familjen åka med mig till gbg så jag kan få upp min tv och allt annat nu,   ska bli skönt att få de avklarat nu så jag kan släppa greppet om lidköping..

5 sep

Idag har jag vart med älsklingen på Baouhouse och Ikea,   hittade en ny fondvägg till sovrummet med en hel björkskog .  mysigt ska de bli ....   sedan köpte jag bara fyra korgar på Ikea för mina kläder,   pengarna tog redan slut då jag köpte vår stora skogstapet hihihi   så de blev inte så mycket mer än de...   Super nöjd!!!!!!
nu klockan 22:06  bakar jag och älsklingen bröd för några veckor fram i tiden ,,   de luktar mumma!!!!
nya björkskogen till sovrummet (mobilbild)
4 sep

Idag har de vart en lugn dag ,    har tvättat i tvättstugan för första gången ,  blev ute låst medan Timmy vart och putsade fönster,   har klippt vår häck och  handlat.     nu lagar vi mat och dricker vin .   De är mumma
3sep

Idag var jag och älsklingen min ute å gick i slottsskogen ,  kollade på alla brunstiga djur .   Så skönt att gå.
älgarna vart brunstiga
kronhjortarna vart kåta
Alla vart kåta
3sep

idag gick jag upp då min plutt skulle gå till skolan ..  hade bestämt mig för att för en gångs skull att inte sova bort hela dagen ..     åkte ner till arbetsförmedlingen vid en 10:00   och var la där till en 12, eftersom jag gjorde lite fel mm..       sedan blev de en sväng förbi Frölunda torg för att shoppa lite..  hittade en ny tröja och ett par mjukis byxor...
mmmh kanske ska börja med maten nu innan älsklingen kommer hem,...
vår nya datorhörna är numera färdigt ..   kommer färdiga kort senare
2sep

idag har man inte gjort ett skit på dagen , sov till en 11..  sedan vart man ute en snabbis i solen för att få lite färg ...    blev sedan en sväng till botaniska trädgården med älsklingen min,  man måste ju röra på sig lite
1 sep

vaknade send vid 11 idag ,   hade lovat att ringa kusinen så fort jag hade vaknat å råka kanske sova lite väl länge..   kastade in mig i duschen och sedan ut mot spårvagnen för att möta upp henne .  åkte först hem till henne för att hon skulle duscha efter att ha solat.   efter de blev de en sväng på grönsakstorget  där vi sprang mest runt och kollade på skit..    inget blev inhandlat denna dag!!!!!
däremot gick vi till ett mysigt ställe med en salladsbar  och åt ,  mycket trevligt i värmen.
31 agusti

idag har jag vart för första gången med lucy helt själver.   blev en sväng på staden då vi åt mat , shoppade kläder och  fikade ..   vart en mycket trevlig dag måste jag medge.     me
efter att lämnat lucy för att hon skulle jobba åkte jag hem till min älskling en snabbit och lämnade av mina påsar ,   sedan var de tillbaka till spårvagnen och in mot staden för att möta michelle ,   blev ännu en fika med henne,   mycket trevligt .